Tietoa meistä

Missiomme

Tiedämme, että luottamus rakentuu huipputason asiakaskokemuksen kautta.
Tarjoamme asiakkaillemme tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja kestävät käyttöä- ja aikaa. Otamme valikoimiimme ainoastaan huippulaadukkaita, tunnetuimpien brändien tuotteita, jotka kestävät käytössä vuosia ja vuosia. Kun valitset laadun pikamuodin sijaan, vähemmän tavaraa päätyy kaatopaikalle. Sen lisäksi, että laadukasta tuotetta on mukava käyttää, laadukas, pitkään kestävä tuote on myös ekoteko.

Asiakas on toimintamme keskipiste
Tiimimme työskentelee kellon ympäri laadukkaan asiakaskokemuksen takaamiseksi. Voitte aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka ottaa asian hoitaakseen mahdollisimman pikaisesti. Hyvistä asiakaskokemuksista saamme voimaa jatkaa eteenpäin.

Miten toimimme
Toimitamme tuotteet asiakkaillemme Suomen varastosta sekä EU- alueella toimivien yhteistyökumppaneidemme varastosta suoraan. Asiakkaamme ei tarvitse ikinä murehtia tullimaksuista, tai mistään muusta ylimääräisestä – asiakaskokemus Mimoguella on aina 10+. Mahdolliset palautukset otamme aina omaan Suomen varastoomme, joka on asiakkaalle vaivattomin ja helpoin tapa.

Suomalainen yritys
Olemme 100% Suomalainen yritys. Hoidamme kaikki verot ja velvoitteet asianmukaisesti kotimaahan. Kun tilaat meiltä, tiedät varmuudella asioivasi suomalaisen yrityksen kanssa. Kotimainen tiimimme takaa, että asiakaskokemuksesi on sujuva, helppo ja mukava, ja haluat palata meille aina uudelleen ja uudelleen.

24/7 Asiakaspalvelumme palvelee: mimogue@mimogue.fi

Tervetuloa ostoksille!