Huutokauppa

Huutokauppa säännöt

1. Kaikki tuotteet ovat uusia, 100% aitoja ja käyttämättömiä,
Huutokaupassa myytävät tuotteet sijaitsevat Mimoguen Suomen varastolla, josta ne lähetetään 48 tunnin sisällä huudon maksamisesta.

2. Kaikki tuotteet myydään ilman pohjahintaa, eikä niissä ole hintavarausta.

3. Huutamista varten sinun tulee kirjautua sisälle / luoda tili. Tämän jälkeen voit suoraan huutaa haluamasi summan "tee tarjous" kohdasta. Voit myös käyttää automaattia joka korottaa sinun puolestasi ennalta päättämäsi summaan asti, jos joku korottaa sinun huudon ylitse. Tämä tapahtuu helposti, syöttämällä ennalta päättämääsi maksimi summan ruutuun ja paina "automaatti" painiketta.

4. Huutokaupan päättyessä parhaan tarjouksen tehnyt saa sähköpostiinsa laskun huudosta ja hänellä on 48 tuntia aikaa maksaa se. Jollei huutaja maksa 48 tunnin sisällä, niin tuotteet osto-oikeus siirtyy toiseksi parhaimman tarjouksen tehneelle (toiseksi tulleella on oikeus ostaa / jättää ostamatta tuote, ilman sanktioita). Jos huutaja ei maksa huutamansa tuotetta, niin hänen kaikki avoimet huudot mitätöidään ja käyttäjätunnus suljetaan.

5. Jokainen huutokauppa päättyy ennalta määrättynä aikana, mutta kuitenkin sillä edellytyksellä ettei viimeisen 5 minuutin aikana tule lisää huutoja. Jos tulee lisää huutoja viimeisen 5 minuutin sisällä, niin huutokauppa päättyy 5 minuutin päästä viimeisestä huudosta.